Välkommen till Älgparken i Ockelbo

I samarbete med reklambyrån Kuxagruppen AB lanserar Älgparken sin nya hemsida.

Nu har besöksparken öppnat upp dörrarna för säsongen och vi är jätteglada att få lansera vår nya sida i samband med det. Den behövde uppdateras för att hinna ikapp parkens utveckling, berättar Petter Arkesjö - en av krafterna bakom Älgparken.
Älgparken i Ockelbo är en föregångare för besöksnäringen i hela regionen. Genom lokala samarbeten, utvecklandet av stugbyn, konferensmöjligheter samt hundträningen är de ett exempel på en väl fungerande, modern verksamhet i landsbygden, berättar Kuxagruppens VD Mattias Färnstrand och fortsätter.
Ockelbo kommun är en fantastisk och fortfarande "oupptäckt" del utav Sverige. Här börjar det riktiga Norrland. Älgparken förstår hur viktig tydlighet och kommunikation är, inte bara i bemötandet av sina gäster och kursdeltagare, utan också för att nå andra delar av landet via de kanaler moderna människor använder sig av. Vi är stolta att Älgparken vänt sig till oss för hjälp med det, avslutar Mattias.

Du kan hålla dig uppdaterad om Älgparkens verksamhet genom att besöka www.algparken.se eller ta del av nyhetsbrevet och kampanjer genom att skicka din e-mail i länken nedan.