Älghundsträning front.jpg

Älghundsträning


DSC_0184.JPG

Unghundar

Unghundar och mötet med älg

Det första mötet med älg är mycket avgörande för en unghund. Vi anpassar vår träning efter din hunds egenskaper och övar under kontrollerade former att få igång din hunds skall, dess grundläggande jaktinstinkter, lyhördhet och samarbete.

kuxa_web-9785.jpg

Rehabilitering

Rehabilitering av hundar

I den unika miljön hos Älgparken i Ockelbo har vi goda resultat med att rehabilitera skrämda eller av älgar skadade hundar. Just samarbetet älg-människa-hund gör att problem på kort tid kan korrigeras. Vi har sett många exempel på "värdelösa" jakthundar som fått en andra chans.

kuxa_web-5065.jpg

Samspel

Inkallning och lydnad

Aktivera er hund under lågsäsongen. Lydnad och inkallning kräver regelbunden träning för att optimera samspelet med din hund under jakten.  Med kurser i Älgparken ges du möjligheter att utveckla och underhålla din hunds instinkter under hela året.


Ska%CC%88rmklipp+2019-08-22+22.17.38.jpg

www.pointerjakt.se

Butik och showroom i Älgparken

Testa jakthjälpmedel i de förhållanden de byggts för. Älgparken i Ockelbo har en fysisk butik och showroom för vår webshop www.pointer-jakt.se

Läs om våra produkter ifrån bland annat Ultracom™ och Lafayette i länken nedan, eller fråga våra instruktörer under ert besök i parken.